Cumhurbaşkanı Erdoğan, usta sanatçıdan özel olarak istedi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, usta sanatçıdan özel olarak istedi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '2018 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri' töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ödül töreni öncesi sahne alan ünlü bestekâr Amir Ateş'in seslendirdiği şarkının ardından sahneden indiği sırada devreye girerek bir eser daha okumasını istemesi de dikkat çekti.

"2018 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri" Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ödül törenin de ünlü bestekâr Amir Ateş, 'Bir kızıl goncaya benzer dudağın' adlı şarkıyı seslendirdi. Ateş, "Şükranlarımı sunuyorum efendim. Sanatımıza hizmet etmenin özelliklerini taşıyan cemiyetimiz ve yönetim kurulu mensupları, çok değerli sanatçılarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımın kabulünü rica ediyorum." dedi.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi ve bir eser daha okumasını istedi. Ateş, bunun üzerine ilahi okudu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...