Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da kaza geçirdikten sonra ambulans uçakla İstanbul'a getirilen ve Çam Sakura Hastanesi'nde tedavi altına alınan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ı taşıyan araç, dün Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı. Kazanın ardından Yıldırım ve Ayrım Bakü'deki bir hastaneye kaldırıldı. Ziyaretlerine giden ilk isim de zerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

AMBULANS UÇAKLA TÜRKİYE'YE GETİRİLDİLER

Binali Yıldırım, Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi.  Yıldırım'ın tedavisi İstanbul'daki Çam ve Sakura Hastanesi'nde devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çam Sakura Hastanesi'ne gelip Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ı ziyaret etti. Erdoğan, Yıldırım'la birlikte kaza geçiren ve aynı hastanede tedavi gören Ayrım ve Demirci'ye de acil şifalar diledi.

BAKAN KOCA'DAN BİNALİ YILDIRIM'IN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım'a, saçlı derideki doku kaybı dolayısıyla başarılı bir doku nakli ameliyatı yapıldığını bildirdi. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım, bugün Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne geldi. Saçlı derideki doku kaybı sebebiyle, doku nakli ameliyatı başarılı şekilde yapıldı. Süreçte yanındaydım. Cumhurbaşkanı'mızla kendisini ziyaret ettik. Sizlere selamları var." ifadelerini kullandı. Koca, paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret ettikleri fotoğrafa da yer verdi.

ŞAMİL AYRIM'IN VÜCUDUNDA KRIKLAR VAR

Sosyal medya hesabından, aynı kazada yaralanan AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ın sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Koca, "Azerbaycan'da Binali Yıldırım'la birlikte bulunduğu araçta trafik kazası geçiren milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım, vücudundaki bazı kırıklar sebebiyle Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavi altında. Genel durumu iyi. Tekrar 'geçmiş olsun' dileklerimi sunuyorum." paylaşımında bulundu.

.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...