Cumhurbaşkanı Erdoğan, talimat verdi, Pençe Kılıç Harekatı başladı! Gözler arkadaki ayrıntıya takıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, talimat verdi, Pençe Kılıç Harekatı başladı! Gözler arkadaki ayrıntıya takıldı

GÜNDEM Haberleri

Irak ve Suriye’nin kuzeyine düzenlenen Pençe Kılıç Hava Harekatı emri sonrası Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bilgilendirdiği anlarda objektiflere dikkat çeken bir kare takıldı. Bahsi geçen görüntülerde objektife seccadeler yansıdı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'ni kana bulayan hain saldırıda altı vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 81 kişi ise yaralandı. Bombayı bırakan ve onu patlatan teröristler başta olmak üzere çok sayıda şüpheli yakalanırken, kahraman Türk ordusu intikam için harekete geçti. Irak ve Suriye'deki terör hedeflerine yönelik Pençe-Kılıç Harekatı başlatılarak terör noktaları yerle bir edildi.

GÖZLER SECCADELERE DÖNDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, harekat emrini Endonezya dönüşü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a bizzat bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör hedeflerinin tek tek yok edilmesi talimatını verdi. Harekatın başlatıldığı ana dair görüntüler de hızlıca yayıldı.

Bakan Hulusi Akar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a harekata dair ayrıntıları anlattığı anlarda bir detay dikkat çekti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...