Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim için tarih verdi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim için tarih verdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

CHP'de kurultay tartışmaları sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Türkiye’nin en eski partisini, batıdaki bir avuç marjinalin ve yurt dışındaki terör örgütü yöneticisinin oyuncağı haline getirenlerden hem bu millet ve tarih açık ve net hesabı soracaktır. Biz bu ikazı CHP’nin içişlerine karışmak için değil, milletimizin tüm fertleri gibi ana muhalefete oy veren kardeşlerimize karşı da sorumluluğumuzun gereği olarak yapıyoruz" dedi.

''CUMHUR İTTİFAKI MECLİS'TE DE DEVAM EDECEK''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında MHP ile 24 Haziran seçimleri öncesinde kurulan "Cumhur İttifakı" için, "Cumhur İttifakı'nı Meclis’te de devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. 

''KENDİ NEFSİMİZE SORACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin yaklaşık 7 puanlık oy kaybı ile ilgili de, "Bizi yücelten tevazumuz olmuştur. Eğer biz bu tevazuyu kaybettiysek işte bu açık net, puan kaybına da sebep olmuştur. En güçlü olduğumuz yerlerde eğer ciddi bir puan kaybı olmuşsa bunu kendi nefsimize soracağız" ifadelerini kullandı. 

YEREL SEÇİMLER İÇİN ''MART'' VURGUSU

Yerel seçimlerin erkene alınması tartışması devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "24 Haziran'ın fotoğrafını iyi çekmemiz lazım. Mart 2019 için adaylarımızı buna göre seçmemiz lazım" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimler için Mart ayına vurgu yapması, seçimlerin erkene alınmayacağı işareti olarak yorumlandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...