Cumhurbaşkanı Erdoğan köşe yazarlarına seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan köşe yazarlarına seslendi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir Ekonomi Ödülleri'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkonuk Center'da düzenlenecek Ekonomi Ödülleri 2015 Töreni'ne katıldı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Erdoğan ödül töreninin ardından konuşma yapıyor.

Erdoğan'ın konuşmasındsan satır başları;

Bu güzel kahvaltı için valiliğimize teşekkür ediyorum, ödül alan iş adamlarımızı da kutluyorum. Çanakkale'de 100 yıl önce bir milletin değil bir ümmetin mücadelesini verdik. 2015 yılına girdik hala kendi otomobilimizi üretermemenin sancılarını yaşıyoruz. İnşallah bunların hepsiniz üstesinden geleceğiz çoğu gitti azı kaldı. Bu miilet Çanakkale'e silkinmiş bugünlere kadar gelen bir devlet olmuş. Türkiye'nin bugünkü vizyonundan rahatsız olanlar var. Oturarak Hızır beklenmez başarı için çalışmak şart.

ÇOK BEKLERLER

Sayın Gül'le, şahsımla, sayın Başbakan'la ilgili yazıyorlar. Acaba biz bunları birbirine düşürebilir miyiz? Ya boşuna uğraşmayın. Ama çok beklerler. Bunlar nafile şeyler. Yapacağını bir şey varsa gelin bu yarışın içine girin. Kürt meselesi diye bir sorun yok. Her etnik kökenin kendine göre sorunları var. Biz ret ve inkar politikalarını ayaklarımızın altına aldık. Bizi yaratılanı yaradandan ötürü sevdik. Alevisi Sünnisi ayrımı yok herkes kardeştir bizim için. Vekil zatlar Türkiye'yi şikayet eden mektupları dışarıya gönderiyorlar, eski türkiye'den vazgeçemiyorlar. Anonim şirleti nasıl yönetiliyorsa Türkiye'de öyle yönetilmemeli. Başkanlık sisteminin yerleşmesi için 400 vekil şart.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...