Cumhurbaşkanı Erdoğan kimden özür diledi?

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan kimden özür diledi?

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Star gazetesindeki köşesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özür dilediğini ifade etti.

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Star gazetesindeki köşesinde, “Benim asıl tarihe not düşmek istediğim” diye belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendi hatasına vurgu yapıp özür dilediğini ifade etti.

Geçen Pazar günü AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nda, Erdoğan’ın katılımıyla yapılan toplantıyla ilgili olarak yazan Metiner, Erdoğan’ın kürsüden yaptığı konuşmasında bir hataya göndermede bulunduğunu ve herkesin huzurunda "özür dilediğini" söyledi.

Metiner, Erdoğan’ın, "Tasnif Komisyonuna Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili arkadaşımızı dâhil etmeyi unutarak hata yaptım. Tamamen bana ait olan bu hatadan dolayı Başkanvekili kardeşimden özür diliyorum" dediğini aktardıktan sonra, “O kadar doğal, o kadar içtendi ki görülmeye değerdi...” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...