Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli görüştü

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ile Bahçeli'nin konutunda görüşme yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen yılın ilk Erdoğan-Bahçeli görüşmesi, bir saat sürdü.

Edinilen bilgilere göre görüşmenin ana gündem maddeleri ekonomideki gelişmeler ve anayasa çalışmaları oldu. Erdoğan’ın Bahçeli’ye, hayata geçirilen ve önümüzdeki süreçte devreye alınacak yeni ekonomik tedbirlere ilişkin yürütülen çalışmaları anlattığı öğrenildi. Bunların yanı sıra, döviz kuruna karşı atılan adımların konuşulduğu zirvede, MHP lideri Bahçeli’nin Türkiye’nin istikrarı konusunda desteklerinin devam edeceğini ilettiği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli görüştü

KANUN ÇALIŞMALARI ELE ALINDI

Erdoğan ve Bahçeli, iç politikayla ilgili de önemli istişarelerde bulundu. Başta Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu, 3600 ek gösterge, sağlık personeli maaşlarına ilişkin düzenleme ve 6’ncı yargı paketi gibi önümüzdeki süreçte Meclis gündemine getirilmesi planlanan kanun çalışmaları ele alındı.

Erdoğan görüşmede Bahçeli’nin öğrencilik yıllarına ait kütük defterinin yer aldığı tabloyu ve üzerinde üç hilal bulunan sedef kakma kutu içindeki kitabı MHP liderine hediye etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...