Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişim sırasında meydana gelen çatışmalar sırasında hayatlarını kaybeden Erol Olçok, Abdullah Tayyip Olçok ve Yeni Şafak Gazetesi muhabiri Mustafa Cambaz için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan 'yol arkadaşım' dediği Erol Olçak'ın cenazesinde dua ederken gözyaşlarına boğuldu ve sözlerini tamamlayamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmaya devam edemeyeceğini ve çok üzgün olduğunu belirten Erdoğan, "Erol benim yol arkadaşımdı" dedi.

"Biz bu yolda kefenimizle yürüyoruz" diyen ve sözlerine devam edemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pırlanta bir yavrumuzdu, rabbim cennetiyle müşerref kılsın. Mustafa kardeşimizi de aynı şekilde rahmetiyle tecelli eylesin. Daha fazla konuşamayacağım milletimizin başı sağolsun. Fakat bu haşhaşilere bu malum terör örgütüne, Fethullahçı Terör Örgütü'ne biz bu yolda kefenimizle yürüyoruz ve bunların hakkından gelecek ve bu ülkemizi birlik ve beraberlik içerisinde birlikte geleceğe taşıyacağız.

Gözyaşlarını silen Cumhurbaşkanı Erdoğan devam etmekte zorlandı ve konuşmasını yarıda kesti.

Reklamcı Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak'ın cenaze töreninde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de kısa bir konuşma yaptı.

Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi'ndeki darbe girişimi olaylarında hayatını kaybeden Yeni Şafak foto muhabir Mustafa Canbaz'ın cenaze namazı da kılındı.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...