Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinli mevkidaşı Abbas'ı kabul edecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinli mevkidaşı Abbas'ı kabul edecek

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı kabul ediyor. Görüşmede, Türkiye-Filistin ikili ilişkilerinin yanı sıra bölgesel konular da masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Erddoğan, Filistin lideri Mahmud Abbas'la bugün bir araya gelecek. 

TRT Haber'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı kabul edecek. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler, İsrail-Filistin ihtilafı bağlamındaki son gelişmeler, güncel bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.

ERDOĞAN, ABBAS'I RESMİ TÖRENLE KARŞILAYACAK

Erdoğan, Filistinli mevkidaşını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılayacak. Liderler törenin ardından baş başa ve heyetlerarası görüşmeler yapacak. Ana gündem İsrail-Filistin ihtilafındaki son gelişmeler olacak. Bölgede iki devletli çözüm vizyonu doğrultusunda atılabilecek adımlar konuşulacak.

Erdoğan ve Abbas görüşmede Türkiye-Filistin ilişkilerini de ele alacak. İki ülke arasındaki iş birliğinin daha da geliştirilmesi için yapılacaklarla ilgili fikir teatisinde bulunulacak. Ayrıca güncel bölgesel ve uluslararası konular değerlendirilecek.

NETANYAHU'NUN ZİYARETİ SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE ERTELENDİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Türkiye ziyareti ise geçirdiği ameliyat nedeniyle ertelenmişti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: TRT Haber

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...