Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erol Kaya ile görüştü

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erol Kaya ile görüştü

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile görüşmesi sona erdi. Görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğü öğrenildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın görüşmesi sona erdi. Edinilen bilgiye göre, görüşme 1 saate yakın sürdü

RESMİ PROGRAMINDA YER ALMIYORDU

Bu görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi programında yer almadı. Erdoğan'ın resmi programında sadece Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile olan görüşmesi yer alıyordu. 

ERDOĞAN GÖKÇEK'İ KABUL ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Külliye'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kabul etmişti 1,5 saat süren görüşme sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Dün gece randevu talep etmiştim, bugün görüştük.Sayın Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum" ifadelerini kullanmıştı.

.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...