Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha şaşırtıcı çok şey duyacaksınız!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha şaşırtıcı çok şey duyacaksınız!..

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB üyesi 365 oda ve borsa başkanı ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki istişare toplantısında buluştu.

TOBB üyelerine seslenen Erdoğan'ın gündeminde 12 yılda ekonominin kat ettiği mesafenin yanı sıra paralel yapıyla mücadele vardı. Gezi Parkı olayları ve 17-25 Aralık operasyonlarının darbe girişimi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı'nın çarpıcı mesajlar verdiği konuşmasından satır başları şöyle: "12 yıl öncesine kadar bu makinenin çarkları arasındaki uyum yitirilmişti. Bazıları dönüyor, bazıları dönmüyordu. Makinenin her bir parçasının uyum içinde aynı hedef ve idealler için çalışması verimi de kaliteyi de huzuru da arttırdı. Bu uyumun bozulmasına hep birlikte müsaade etmeyeceğiz. 1.5 yıldır Türkiye içerden ve dışarıdan belli operasyonlarla hedef alınıyor. Bunların arkasında bir üst akıl var dedim. Sordular kim? Dedim ki onu siz araştıracaksınız. Ne olduğunu da kim olduğunu da biliyorsunuz. nbsp;Gezi darbe girişimiydi ama başaramadılar. 17 Aralık sabahından itibaren bir kısım medya yargının operasyonuyla algı operasyonuna başladı. Oyunu görmeseydik 25 Aralık'ı yapacaklardı. Yolsuzluk maskesi darbe niyetinin üzerini örtmeye yetmedi. Eğitimden, hizmetten, himmetten bahseden yapının birtakım kirli cinayetlere, faili meçhul cinayetlere dahi bulaştığını işte bugünlerde görüyoruz. Daha da fazlası çıkacak, zincir bunu gösteriyor. Daha şaşırtıcı şeyler de görecek, duyacaksınız.


"Paralel yapı hiçbir zaman yalnız hareket etmedi, sadece maşa olarak kullanıldı. Zaten tek başlarına böyle bir darbe girişimini planlayacak zekaya da sahip değiller." nbsp;



Paralel yapı hiçbir zaman yalnız hareket etmedi. Zaten tek başlarına böyle bir darbe girişimini planlayacak zekaya da sahip değiller. Bütün bu operasyonlarda sadece maşa olarak kullanıldı. Birtakım çevreler özellikle de güneydeki sevdikleri ülke yönetimi bunları hala kullanıyor. Eskiden müzik kutuları vardı, bozuk parayı atarsanız istediğiniz şarkıyı dinlerdiniz. Bu şebekeye bozuk parayı atan istediği gibi kullanıyor. Devlet içinde onursuzca kendini gizleyip bu şebekenin maşalığını yapanlar var. Bu ihanet şebekesini çökertecek ve hesabını soracağız. Ekonomimize ilişkin pompalanan olumsuz haberlere karşı dikkatli olmanızı rica ediyorum. 12 yıldır ne söyledilerse tersi oldu. Burayla ilgili de garip garip şeyler söylüyorlardı. Giderken sarayı da götürdü diyorlar. Buranın tekerleği yok. Burası da Çankaya da millete hizmet edecek. İngiltere'de Westminster Sarayı restorasyona giriyor. Ayrılan para 3 milyon pound. Cameron buradaydı, sordum 'gazetelerde böyle yaygara görüyor musunuz?' diye. 'Yok ya öyle bir şey' dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...