Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ve EYT için Bakan Bilgin ve Nebati ile bir araya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ve EYT için Bakan Bilgin ve Nebati ile bir araya geldi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i kabul etti.

Türkiye'nin gündeminde şu sıralar en çok merak edilen konu asgari ücret ve EYT...  Asgari ücrette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hiç kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz" sözleri milyonlarca çalışanı heyecanlandırdı. İşveren kesiminde 8 bin lira düşüncesi hakimken işçi kesimin beklentisi 13 bin lira oldu. EYT'de ise hükümet kanadından yapılan son açıklamalar doğrultusunda düzenlemenin Aralık sonu, Ocak başı Meclis'ten geçeceği tahmin ediliyor. Son gelişmeler bu yönede ilerlerken Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ve EYT konusunu masaya yatırmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı  Nureddin Nebati ile yeniden bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan iki bakanla bir hafta önce yine bir araya gelmiş görüşmeleri ise 3 saat sürmüştü. 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...