Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Devletin ne yaptığından haberin yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde 650 bin konut inşa edileceğini duyururken, depremzedelere 3 bin ila 5 bin TL arasında kira desteği yapıldığını hatırlattı. Konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Cumhrubaşkanı Erdoğan, "Devletin ne yaptığından haberi yok. 11 tane Büyükşehir belediyen var. Büyükşehir belediyelerin buralara ulaştılar mı? " diye tepki gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende konuşan Erdoğan, her bir vatandaşın yuvasına kavuşturulacağını belirterek, Adıyaman'da 50 bin konut, 23 bin 640 da köy evi inşa edileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Ramazan'a buruk girdik. Deprem felaketinde kaybettiğimiz 50 binin üzerindeki insanımızın acısı hala tazedir. Depremde ve selde kaybettiğimiz her bir cana Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

Bölgede tüm barınma imkanlarını seferber ettik. 2,5 milyon insanımızı misafir ediyoruz.

650 BİN KONUT İNŞA EDİLECEK

Depremden hasar alan illerimizin tamamında konteyner sayımızı 100 bine çıkaracağız. Hasarsız ve az hasarlı evler yavaş yavaş kullanılmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Devletin ne yaptığından haberin yok

Deprem bölgesinde 650 bin konut inşa edilecek.

Aylık 3 bin ila 5 bin TL arasında kira desteği yapılıyor.

MUHALEFETE TEPKİ: DEVLETİN NE YAPTIĞINDAN HABERİ YOK

Milletimizi yalan bilgilerle yanıltmaya çalışanlar var. Bu mübarek Ramazan ayında yalan yanlış haberlerle "Biz geleceğiz. Sonra da her şey bedava" birilerinin devletin ne yaptığından haberi yok. 11 tane Büyükşehir belediyen var. Büyükşehir belediyelerin buralara ulaştılar mı? 14 Mayıs'ta bunun hesabını sormaya var mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Devletin ne yaptığından haberin yok

"BAY KEMAL PKK UZANTILARIYLA EL ELE DOLAŞIYOR"

Bay Kemal PKK terör örgütünün parlamentodaki uzantılarıyla el ele kol kola dolaşıyor mu? Onlarla beraber 14 Mayıs'a hazırlanıyor mu? Bunlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Ben sizlerin bunu gerçekleştireceğinize inanıyorum. Ben sizin gözlerinize bakarak buna hazır olduğunuzu görüyorum. Biz ne diyoruz? Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...