Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de Biden'le görüştü!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de Biden'le görüştü!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile, kaldığı otelde görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile görüşmesine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç katıldı.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde, Ulusal Güvenlik Konseyi Avrupa İşleri Kıdemli Direktörü Charles Kupchan, Dışişleri Bakan Yardımcısı Tony Blinken, Ulusal Güvenlik Danışmanı Colin Kahl, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Viktoria Nuland ve Başkan Obama'nın Irak Şam İslam Devleti ile (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk eşlik etti.

Erdoğan - Biden görüşmesi toplam 1 saat 20 dakika sürdü ve ikili ilişkiler, Suriye, Irak, IŞİD ve terör konuları ele alındı. Görüşmelerin 1 saati heyetler arası olarak sürdükten sonra, Erdoğan ve Biden 20 dakika da baş başa görüşme yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de Biden'le görüştü!

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...