Çocuklarının gözü önünde eşini öldüren katilin cezası belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Çocuklarının gözü önünde eşini öldüren katilin cezası belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da çocuklarının gözü önünde eşi T. D'yi bıçaklayarak öldüren katilin cezası belli oldu.

Adana'da yaşanan olay 22 Eylül 2021 yılında merkez Seyhan ilçesinde yaşandı. 36 yaşındaki B. D. 3 çocuğunun annesi 39 yaşındaki T. D. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B. D., mutfaktan aldığı bıçakla yataktaki karısını çocuklarının gözü önünde boğazından, karnından ve elinden olmak üzere 7 yerinden bıçakladı. T. D., olay yerinde hayatını kaybetti.

Çocuklarının gözü önünde eşini öldüren katilin cezası belli oldu

Saldırgan öldürdüğü karısını o halde evde bırakıp üzerine kapıyı kilitledi. B. D., en büyüğü 9, en küçüğü 5 yaşında olan 3 çocuğunu yanına alıp Toros Mahallesi’nde oturan ablasına bırakarak kaçtı.

"BEN YOKKEN HEP ÇEVRİMİÇİYDİ"

Emniyete götürülen B. D.’nin ifadesi alındı. “Mesaiye kaldığım geceleri ne zaman kontrol etsem sosyal medyada çevrim içi olduğunu görüyordum.” ifadelerini kullanan B.D karısının kendisini aldattığını iddia etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

"AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET"

Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesinde B. D. hakkında “Eşi Kasten Öldürme” suçundan dava açıldı. Dün yapılan karar duruşmasında ise tutuklu yargılanan sanık B. D., T. D.’yi “Sen bize bakmıyorsan, bakacak birisini bulurum” dediğini iddia ederek gururunun incindiğini öne sürüp cezasından indirim almaya çalıştı. Mahkeme heyeti, zanlıya “Eşi Kasten Öldürme” suçundan indirim olmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

“KADINLAR SUSMASIN"

Kararın ardından açıklama yapan anne Çermikli, “Adalet yerini buldu. Önce Allah’ıma sonra devletime güvendim. Herkese teşekkür ediyorum. Kadınlar susmasın, sustukça sıra bizlere gelecek. Kadınlarımıza, kızlarımıza kalkan elleri idam etmiyorlarsa kessinler. Bir daha o eller kalkmasın. Başka çocuklar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın. Allah herkesten razı olsun” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...