Çocuk parkında korkunç olay! Herkesin gözü önünde öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çocuk parkında korkunç olay! Herkesin gözü önünde öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Manisa'da Akhisar'da husumetlisi ile çocuk parkında karşılaşan adam dehşet saçtı. Zanlı belinden çıkardığı silahla karşısındaki gence kurşun yağdırıp kayıplara karıştı. Saldırıya uğrayan genç ise kaldırıldığı hastanede can verdi.

Manisa'da husumetli tarafından çocuk parkında kurşuna dizilen genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Korkunç olay dün akşam saat 22,30 sularında Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı gölet alanında bulunan çocuk oyun parkında yaşandı. Parka gelen M.B. isimli şahıs belinden çıkardığı tabanca ile araların husumet olduğu iddia edilen 24 yaşındaki Necmi Çumru’ya kurşun yağdırdı. 

TALİHSİZ GENÇ HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE YERE YIĞILDI

Vücudunun boyun ve karın kısmına iki kurşun denk gelen Çumrucu, herkesin gözleri önünde kanlar içinde kalarak yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Talihsiz genç ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

KATİLİ KAYIPLARA KARIŞTI

Zanlı M.B.'nin ise olay yerinden kaçtığı ve emniyet güçlerince aramasının devam ettiği bildirildi. Silahlı olayın meydana geldiği çocuk parkının ise kalabalık olduğu ve olay esnasında şans eseri başka birinin yaralanmadığı ifade edildi. Olay yerinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme yapılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...