Cinayetin sebebi ortaya çıktı! 22 yaşındaki katil yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cinayetin sebebi ortaya çıktı! 22 yaşındaki katil yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Daire- otomobil takası sebebiyle gece kulübü işletmecisi ile anlaşmazlık yaşayan emlakçı genç, konuşmak için gittikleri yerde Bülent Karakuş'u tabanca kabzasını kafasına vurarak öldürdü.

Bursa’da yaşanan  emlakçı E.E. daire ile otomobil takası sebebiyle gece kulübü işletmecisi ile anlaşmazlık yaşadı. İddiaya göre Görükle'de emlakçılık yapan 22 yaşındaki E.E. bir süre önce kendisinde bulunan daire ile gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş'a ait son model Mercedes Maybach otomobili takas için anlaştı.

TABANCA KABZASIYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Ancak Karakuş evi üzerine alıp aracı vermeyince aralarında anlaşmazlık çıktı. E.E., gece kulübü işletmecisi 43 yaşındaki Bülent Karakuş ile Çamlıca Park otoparkında buluştu. Genç emlakçı konuşmak için gittikleri parkta Bülent Karakuş'u önce darp etti sonra da silahla vurarak öldürdü. 

Gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş E.E. tarafından tabanca kabzasıyla darp edilerek başından vurularak öldürüldü. 

“SEN BENİM MALIMA NASIL ÇÖKERSİN”

Cinayet Masası kipleri E.E. ve arkadaşları Y.T (25) ve B.G. (21)'yi Yıldırım'da gözaltına aldı. Zanlı E.E.'nin daha önce de alışveriş yaptığı Bülent Karakuş'a bir gayrimenkul verdiği ve karşılığında otomobilini alacağı ancak aralarında anlaşmazlık çıktığını iddia etti. Zanlı E.E.'nin olay anında, "Sen benim malıma nasıl çökersin. Ben sana demedim mi?" dediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, sorgusu tamamlanan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...