CHP'nin kanalındaki rezalete suç duyurusu

/ Kaynak: AA
CHP'nin kanalındaki rezalete suç duyurusu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Halk TV'deki bir programda Yaşar Nuri Öztürk ve Müjdat Gezen'in canlı yayına damga vuran küfürlü konuşmaları için suç duyurusunda bulundu.?

Konya'da bir öğretim üyesi, ulusal televizyon kanalında yayınlanan programa konuk olan oyuncular Müjdat Gezen, Levent Üzümcü ile Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, programın sunucusu Uğur Dündar ve kanalın sorumluları hakkında suç duyurusunda bulundu.
Konya Adliyesine gelen Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yalçın Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir televizyon kanalında yayınlanan "Halkın Arenası" adlı programını ailecek izlediğini söyledi.
Gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu programdaki konukların, oyuncu Müjdat Gezen, Levent Üzümcü ve Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk olduğunu anımsatan Kaya, "Programı izlerken Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanını destekleyenler için ağza alınmayacak küfürler edildi. Bazı konuklar ise bu küfürleri tasdik edici kelimeler kullandı. Bu durum, olayı daha vahim bir hale getirdi" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...