CHP'li Haluk Koç, Mustafa Sarıgül'ü trafik lambasına benzetti

/ Kaynak: CHA
CHP'li Haluk Koç, Mustafa Sarıgül'ü trafik lambasına benzetti

GÜNDEM Haberleri  / CHA

CHP'li Haluk Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen Mustafa Sarıgül hakkında değerlendirmede bulundu.

CHP Parti Sözcüsü ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına sıcak baktığı netleşmeye başladı. Partiniz bu konuda son kararı ne zaman verecek?" sorusuna karşılık Koç, "… Tepeden inme aday belirleme döneminin kapandığını söyledik. Diğer partilere de örnek olur inşallah… Sarıgül konusuna gelince, öncelikle kendisinin bir konumlandırma yapması gerekiyor, bir değerlendirme yapması gerekiyor. Boş atışlarla bunlar olmaz. Siyaset günü geldiğinde objektif tavır gerektirir, duruş gerektirir ve onun arkasında da söylem gerektirir. Böyle kırmızı – yeşil – sarı, trafik lambası gibi olursanız ne tarafa bakacağınızı şaşırırsınız." dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...