CHP’li doktorun YSK’yı tehdidi sosyal medyada gündem oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP’li doktorun YSK’yı tehdidi sosyal medyada gündem oldu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir süre kala muhalif kanatın tehdit dili dozunu artırarak devam ediyor. Son olarak CHP’den aday adayı olduğunu açıklayan Doktor Bengi Başer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diploması üzerinden saldırıya geçti. Başer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda YSK’yı hedef alarak, ‘Şimdi onay veren YSK düşünsün… Bugünün bir de yarını var!..’ tehdidinde bulundu. Başer’in bu tehdidi sosyal medyada gündem oldu.

CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Doktor Bengi Başer, Twitter hesabı üzerinden YSK’yı hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diploma belgesinin paylaşıldığı tweeti RT eden Başer, ‘Şimdi onay veren YSK düşünsün… Bugünün bir de yarını var!..’ dedi. Başer’in bu paylaşımı sosyal medya gündem olurken Twitter kullanıcılarının da tepkisini çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın üniversite diplomasi üzerinden algı oluşturmaya çalışan muhalefet bu kez de açık açık tehdit mesajları vermeye başladı. Daha önce de CHP'ye yakınlığı ile bilinen Gazteci Can Ataklı, Cumhurbaşkanı'nın diploması üzerinden YSK'yı hedef almış ' Seçimi AK Parti kazanırsa bir sorun yok, ancak muhalefet kazanırsa böyle bir tehlike var' tehididin de bulunmuştu. 

'BUGÜNÜN BİR DE YARINI VAR!..' TEHDİDİ

CHP'nin doktoru olarak bilinen ve geçtiğimiz günlerde CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Bengi Başer, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. YSK'yı hedef tahtasına koyan Başer,  ‘Şimdi onay veren YSK düşünsün… Bugünün bir de yarını var!..’ dedi.

CHP’li doktorun YSK’yı tehdidi sosyal medyada gündem oldu

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI DİPLOMAYI KAMUOYUYLA PAYLAŞTI

İletişim Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın diplomasını yayınlayarak muhalefetin bu iddialarını bir kez daha çürütmüş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olduğunu resmi belgeleri kamuoyuna sunmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...