CHP'li başkan çark etti!

CHP'li başkan çark etti!

GÜNDEM Haberleri

"Abbasağa Parkı'nın içine yapılacak kafeyi halka sormam" diyen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, tepkiler üzerine geri adım attı.

Gezi olayları sırasında "çevreci" kesilen CHP, aynı hassasiyeti kendi belediyelerinde göstermiyor. İstanbul'daki Abbasağa Parkı'nın içine kafe yapmak isteyen Beşiktaş Belediyesi, önceki gün dozerle içeri girmiş; halkın tepkisi üzerine çalışmayı durdurmuştu. Akşam saatlerinde parka gelen Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Projeyi yapacağız. Her iş için halka sorarsam hiçbir iş yapamam" demişti. Bu sözler üzerine vatandaşın tepkisi giderek arttı. Dün yeni bir açıklamada bulunan Hazinedar, "Kafeyi, halkımız kendi talep etti. Projenin muhtevasına bakmadan gösterilen tepki neticesinde uygulama durdurulmuştur. İlçe sakinleriyle istişare edilerek dinlenme evinin yeniden gözden geçirilmesine karar verilmiştir. Maalesef böyle sosyal medyada dezenformasyonlar var. Burada bir rant olamaz ki. Sadece çardak yapılıyor" dedi. Yüzde 77 oyla başkan seçildiğini hatırlatan Hazinedar, şöyle devam etti: "Rant suçlamalarını hak etmiyorum. Öncelikle duyarlılıkları için herkese teşekkür ediyorum. Ama gerçekten bir hakkı da teslim etmek lazım. 1 yıldır Beşiktaş'ta doğaya, bilime, şehircilik hukukuna, insanımızın taleplerine karşı her zaman çok saygılı davrandım, Bir santimetrekare bile yeşile dokunmadım. Betonu yeşillendirdiğimiz bir yerde suçlanmak veya bu konuda bir takım olumsuzluklara muhatap olmak üzücü. Gerekirse referanduma da gidebiliriz. Halkımızın taleplerine rağmen bir şey yapmayız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...