CHP'de tartışmalar alevlendi! Kılıçdaroğlu olmasaydı İstanbul da olmazdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'de tartışmalar alevlendi! Kılıçdaroğlu olmasaydı İstanbul da olmazdı

GÜNDEM Haberleri

CHP'de cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından başlayan tartışmalar İstanbul üzerinden alevlendi. CHP'li Canan Kaftancıoğlu, "Kılıçdaroğlu olmasaydı İmamoğlu aday olamazdı" derken CHP'li Bülent Tezcan, böyle giderse İstanbul'u da kaybedeceklerini söyledi.

CHP'de seçimlerden sonra başlayan değişim tartışmaları, Kurban Bayramı'nda da sürüyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, koltuğunu korumak isterken, en yakınındaki isimlerden eleştiriler gelmeye devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Masur Yavaş ve Özgür Özel'in ardından Bülent Tezcan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise 'olmasaydı olmazdık' diyerek Kılıçdaroğlu'na destek çıktı.

"BÖYLE GİDERSE İSTANBUL VE ANKARA'YI DA KAYBEDERİZ"

Merkez Yönetim Kurulu'ndan (MYK) istifa eden Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'na bir kez daha görevi bırakma çağrısı yaptı. Tezcan, "Seçim bittiği gün Kemal Bey'in 'Yeni dönemde aday olmuyorum. Bu değişimi koordine edeceğim' demesini beklerdik" ifadelerini kullandı. Tezcan, yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'yı kaybetme endişesini de dile getirdi.
 
CHP'de tartışmalar alevlendi! Kılıçdaroğlu olmasaydı İstanbul da olmazdı

KAFTANCIOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, seçim yenilgisi sonrası istifaya davet edilen Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı. Kılıçdaroğlu'nun haksız bir biçimde itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını savunan Kaftancıoğlu, "Kılıçdaroğlu Genel Başkan olmasaydı Cumhuriyet Halk Partisi'nde benim gibi bir siyasi aktör - beğenirsiniz, beğenmezsiniz - olamazdı. Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan olmasaydı çok büyük ihtimalle Ekrem İmamoğlu profilinde birisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olamazdı. O zaman da mesela 'sağcıydı' derlerdi, eş dost, tanıdık, il başkanı, yakını kim ise getirir onu belediye başkan adayı yaparlardı" ifadelerini kullandı.
 
CHP'de tartışmalar alevlendi! Kılıçdaroğlu olmasaydı İstanbul da olmazdı
 
 
Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...