CHP'de ilk istifa geldi! Bağımsız olarak seçime girecek...

CHP'de ilk istifa geldi! Bağımsız olarak seçime girecek...

GÜNDEM Haberleri

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP'de milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından partiden istifa etti.

Hatay'dan bağımsız milletvekili adayı olarak seçimlere katılacağı ifade edilen Refik Eryılmaz'ın CHP'den istifası şok etkisi oluşturdu. Olayı duyuran CHP'li Hüseyin Aygün, Twitter'de "Sevgili dostum Refik Eryılmaz az evvel partiden istifa etti. Hatay listesine alınmaması çok yanlıştı. Sanırım bağımsız girecek. Yazık oldu" mesajını paylaştı.
CHP'de ilk istifa geldi! Bağımsız olarak seçime girecek...
İLÇE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİCHP Ardahan Merkez İlçe Yönetimi, Ensar Öğüt'ün Ardahan'dan yeniden aday gösterilmesine tepki göstererek görevlerinden istifa etti.
CHP Ardahan Merkez İlçe Başkanı Nehir Ziya Alpaslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yönetimin tamamı istifa ettiği için merkez ilçe yönetimi doğrudan düştü. Bu nedenle ben de dava arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Çünkü bazı sıkıntılar vardı, onları aşamadık. Bu nedenle bugün istifa ettik" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...