CHP'de bir taciz skandalı daha!

Düzenleyen:
CHP'de bir taciz skandalı daha!

GÜNDEM Haberleri

CHP'de taciz ve tecavüz furyasına bir yenisi daha eklendi. Partinin Bağcılar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği piknikte partililer alkolün etkisi ile kendini kaybetti, iki kadın ve partideki bazı erkekler taciz edildiğini söyledi. İlçe Başkanlığı durumu İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na bildirdi. Kaftancıoğlu, kadınlara disiplin cezası verilmesini istedi.

CHP'deki taciz rezaletinde son halka Bağcılar İlçe Başkanlığı'ndan eklendi. Partinini düzenlediği pikniğe katılan 2 kadın ve bir kaç erkek tacize uğradıklarını iddia etti.  Durumu öğrenen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise kadınlara disiplin cezası verdi.

Sabah'ın haberine göre Haziran ayında gerçekleşen olayda, pikniğe katılanlar alkolün de etkisi ile kendinden geçti. A.A ve M.T. isimli iki CHP'li kadın burada partili erkekler tarafından tacize uğradığını öne sürerek durumu CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı'na bildirdi. İlçe Başkanı taciz iddailarını Kaftancıoğlu'na ileterek nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda bilgi istedi.

Durumu öğrenen Kaftancıoğlu, taciz edildiklerini belirten iki kadına disiplin cezası verilmesini istedi. Bunun üzerine 2 kadın partiden istifa kararı aldı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...