'CHP yoldan çıkmış!'

/ Kaynak: DHA
'CHP yoldan çıkmış!'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

CHP milletvekili aday adayı Feyzullah Keskin'in seçim minibüsü çamura saplanınca, AK Partili Belediye Başkanı "CHP yoldan çıkmış'' yorumunu yaptı...

Kayseri'de CHP milletvekili aday adayı Feyzullah Keskin, il yönetim kurulu üyeleri ve Kocasinan İlçe Başkanı Abdullah Üçgül ile birlikte Zümrüt Mahallesi'nde bir eve taziyeye gitti. Minibüs burada çamura saplandı. Ziyaret sonrası minibüs itilerek çamurdan çıkarıldı. Aracın kurtarılışı esnasında lastiklerin sıçrattığı çamur Keskin'in kıyafetlerine kirletti. Keskin üzerindekileri değiştirip, minibüsle mahalle gezisine devam etti.

Ak Partili Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçede bazı arsa ve parsellerde anlaşma olmadığı için yol yapılamadığını belirterek, "CHP'lilerin minibüsünü kullanan şoför arkadaş dikkatli olsaymış hemen arkasındaki yol yerine çamurlu arsaya girmezmiş. Feyzullah bey ve ekibine diyeceğim şey; CHP yoldan çıkmış'' dedi.
'CHP yoldan çıkmış!'

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...