CHP PM'de Sarıgül konusu görüşülmedi

CHP PM'de Sarıgül konusu görüşülmedi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul adaylığı için adı geçen Mustafa Sarıgül, CHP PM'de gündeme gelmedi. CHP heyeti, Mursi ile de görüşme talep edecek.

Bugün 90. yaşını kutlayacak ana muhalefet partisi CHP'nin Parti Meclisi dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda, yerel seçim çalışmaları gözden geçirildi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün durumu ise gündeme gelmedi. Bazı PM üyeleri "İstanbul adayımız bir an önce açıklansın" görüşünü dile getirdi. nbsp;Yine PM üyelerinden Gökçe Pişkin ise "Tabanda liderliğiniz sorgulanıyor. nbsp; Dışarıdan kurtarıcı getirilmeye çalışılıyor. Hem İstanbul'u hem partiyi nbsp;kurtaracağı söyleniyor. Buna izin vermeyin" dedi. Kılıçdaroğlu'nun cevabıysa, "Dedikodulara inanmayın" oldu. Toplantıda Mısır ziyareti de konuşuldu. Heyetteki Faruk Loğoğlu ile Osman Korutürk, Mursi dahil bütün taraflarca görüşmeye çalışacaklarını söyledi. Loğoğlu, "Halen tutuklu TRT muhabiri Metin Turan için de devreye gireceğiz"?dedi. Şükran Kaban ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...