CHP lideri Saray'a davet edildi

CHP lideri Saray'a davet edildi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Kemal Kılıçdaroğlu'nu, iddialarına ilişkin inceleme yapmak üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na davet etti.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda altın veya altın kaplama klozetler bulunduğunu ileri sürmüştü. Erdoğan, Erzurum'da halka seslenirken de konuya ilişkin, "Ey Kılıçdaroğlu ne zamandan beri Beytepe Külliyesi'nin tuvaletlerini gezdin veya oralarının temizliğini yaptın da bunların altın suyuna batırılmış klozet olduğunu öğrendin" dedi. CHP'den ise resmi cevap gecikmedi: "Hukukun üstünlüğü ilkesini içselleştirmiş Kılıçdaroğlu'nun kaçak saraya gitmesi söz konusu dahi değildir." Kılıçdaroğlu da "Altın kaplamalı klozetin fotoğrafları gazetelerde çıktı. Bunun hesabını sormayacak mıyım?" diye konuştu.
DAVA AÇACAK
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, Kılıçdaroğlu'nun bu iddialarıyla ilgili manevi tazminat davası açılacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...