CHP lideri Özel, Bakan Güler’i açıkça tehdit etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP lideri Özel, Bakan Güler’i açıkça tehdit etti

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul Tuzla Piyade Okulundaki 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri sırasında öğrenciler arasında tartışma çıktığı öne sürülmüştü.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, konuyla ilgili olarak “Bir öğrenci subayımız, yakasına takması gereken fotoğrafı takmıyor ve ‘Toplu iğnem yok’ gibi bir gerekçe ortaya sürüyor. Ona tepki gösteren öğrencilerle aralarında tartışma yaşanıyor. Bu olay sonucu hepsi geçici olarak görevden uzaklaştırıldı” dedi.

Bakan Güler’i hedef alan CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Bu meseleyi çok yakından takip ediyorum. Bakan Güler, ya aklını başına alacak ya da biz onun aklını başına getireceğiz” diye konuştu.

Özel’in tehdidine sosyal medyadan tepki yağdı. Bir kullanıcı “Kandil, söylemeye bile cesaret edemediği şeyleri buna söyletiyor. Başka açıklaması olamaz” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...