CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu değişim isteyen Önder Sav ile ilgili açıklama yaptı

Düzenleyen:
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu değişim isteyen Önder Sav ile ilgili açıklama yaptı

GÜNDEM Haberleri

Koltuğu bırakması için kendisine savaş açan Önder Sav ve ekibi karşısında hayrete düştüğünü belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Nasıl oluyor da istiyorlar, anlamıyorum. Yıllardır partide bulunduğu makamı terk etmeyenler benden değişim istiyor" açıklamasında bulundu.

Kurultay tartışmalarıyla alt üst olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde(CHP)  sular durulmuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü seçimli kurultay isteyenlerin şiddetli hücumuna aldırmadan koltuk savaşı veriyor.

Kendisine savaş açan Önder Sav ve ekibine ilişkin, "Yıllardır partide bulunduğu makamı terk etmeyenler benden değişim istiyor" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, kurultay tartışmalarına ilişkin olarak da, "Varsa çoğunluk toplarız kurultayı" çıkışında bulundu.

'NASIL OLUYOR DA İSTİYORLAR ANLAMIYORUM'

Önder Sav ve parti içindeki ekibi karşısında hayrete düştüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Eski Genel Sekreter Önder Sav ve ekibinin de içinde bulunduğu bir ekip değişim olsun diye talepte bulunuyor. Hayrete düştüğüm nokta da burası. Nasıl oluyor da istiyorlar, anlamıyorum." dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...