Cem Garipoğlu hapishanede intihar etti!

Cem Garipoğlu hapishanede intihar etti!

GÜNDEM Haberleri

Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu intihar mı etti?

Cem Garipoğlu kafasına naylon poşet geçirip kendini öldürdü. Cem Garipoğlu'nun intihar etmesi sosyal medyaya da bomba gibi düştü. nbsp;17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan, Silivri'de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Cem Garipoğlu kendini asarak intihar etti.17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu'nun nbsp;başına naylon poşet geçirip asmak suretiyle intihar ettiği öğrenildi. nbsp;Milliyet Gazetesi'nden Esra Alus'un haberine göre Garipoğlu kafasına nbsp;naylon poşet geçirip kendini astı. Cem Garipoğlu'nun intihar ettiği yönündeki haberler ajanslar tarafından da doğrulandı. nbsp;17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren Cem Garipoğlu nbsp;Silivri'de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde 24 yıl hapis cezasını çekiyordu. Garipoğlu'nun intihar ettiği sabah saatlerinde yapılan kontrollerde ortaya çıktı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, cezası kesinleştikten sonra Silivri 5 No'lu Cezaevi'ne sevk edilen Garipoğlu'nun, bugün tek kişilik odasında, kendini asmış halde bulunduğu belirtildi. Garipoğlu'nun cenazesi, işlemlerin ardından cezaevinden Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek.
Cem Garipoğlu hapishanede intihar etti!
VAHŞİCE ÖLDÜRMÜŞTÜ
Lise öğrencisi Münevver Karabulut 3 Mart 2009'da erkek arkadaşı Cem Gariboğlu tarafından vahşice öldürülmüştü. Genç kızın başını testereyle kesip cesedini İstanbul Etiler'deki bir çöp konteynerine bıraktığı ortaya çıkan Cem Garipoğlu 197 gün sonra teslim olmuştu. Garipoğlu 18 Kasım 2011'de 24 yıl hapse çarptırılmıştı. Cinayet uzun süre Türkiye gündeminde kalmıştı.
Cem Garipoğlu hapishanede intihar etti!
OLAYIN GEÇMİŞİ nbsp;

3 Mart 2009 günü Etiler'deki bir çöp konteynırında başı gövdesinden ayrılmış halde cesedi bulunan liseli Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, 17 Eylül gecesi avukatları aracılığıyla güvenlik güçlerine teslim edildi. 197 günlük kaçışın ardından teslim olan Garipoğlu aynı gün tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne konuldu. Yaşı 18'den küçük olduğu için 43 gün çocuk cezaevinde kalan Cem Garipoğlu, 18 yaşına girdiği 29 Ekim günü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne nakledildi. Hazırlanan iddianamede Cem Garipoğlu'nun, "tasarlayarak" ve "canavarca bir hisle ve eziyet çektirerek" öldürdüğü ifade edilirken, olay tarihinde 18 yaşından küçük olan Garipoğlu için 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi. 18 Kasım 2011'de karara bağlanan davada Garipoğlu 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. nbsp;
Cem Garipoğlu hapishanede intihar etti!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...