Çelik kasa hırsızlarına eş zamanlı operasyon şoku

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çelik kasa hırsızlarına eş zamanlı operasyon şoku

GÜNDEM Haberleri

3 ay önce bir iş yerinden 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde içi çek ve senet dolu çelik kasayı çalan 4 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı. İşte ayrıntılar...

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4 şüpheli Gebze'de bir iş yerinin kapısını kırıp çelik kasayı çalarak, kayıplara karıştı.

80 BİN NAKİT PARA, 600 BİNLİK ÇEK SENET

Şahısların 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde çek ve senet çaldığı tespit edildi.

Şikayet üzerine hareket geçen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin V.T., İ.A., M.G. ve H.A. olduğunu tespit etti.

ÇELİK KASA HIRSIZLARINA EŞ ZAMANLI OPERASYON

Şüpheliler İstanbul, Bursa ve Muğla'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerden V.T., İ.A. ve M.G. tutuklanırken, H.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14 AYRI SUÇTAN KAYDI VE KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI ÇIKTI

Yakalanan şahıslardan V.T.'nin 2017 yılından beri 14 ayrı suçtan arandığı ve 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...