Çavuşoğlu'nun Rotterdam'da miting yapmasına izin verilmedi

Düzenleyen:
Çavuşoğlu'nun Rotterdam'da miting yapmasına izin verilmedi

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Hollanda'nın Rotterdam kentinde miting yapmasına izin verilmedi.

Reuters'ın haberine göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Hollanda'nın Rotterdam kentinde yapmayı planladığı mitinge izin çıkmadı. Hollanda, bugün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya'ya da salon vermedi.
Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çavuşoğlu'nun diplomatik dokunulmazlığı olduğunu ve bunu saygıyla karşıladıklarını ancak, kamusal alanlarda olanları yasaklamak için başka araçlara sahip olduklarını dile getirdi.

"NE YAPARSANIZ YAPIN KONUŞACAK YER BULURUZ"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda'da Türk vatandaşlarıyla buluşma etkinliğiyle ilgili, "Sizdeki seçimden sonra da miting yapılmasına karşıysanız beni kimse durduramaz. Bu cumartesi giderim ve toplantımı yaparım. Siz salonları iptal edin, ne yaparsanız yapın biz yapacak bir yer buluruz." demişti.
Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Almanya'da Türk vatandaşlarla yapacağı toplantı çeşitli nedenlerle iptal edilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...