Çavuşoğlu şehit Piyade Er Karagöz'ün ailesini ziyaret etti

Düzenleyen:
Çavuşoğlu şehit Piyade Er Karagöz'ün ailesini ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emre Karagöz'ün Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada geçen hafta şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emre Karagöz'ün Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Çavuşoğlu, Ankara'da yaşayan vatandaşları ve şehit ailelerini ziyaret etti.İftardan önce Sincan'da yaşayan Balcı ve Arı ailelerinin evine konuk alan Çavuşoğlu, daha sonra Hakkari'de şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emre Karagöz'ün ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.Çavuşoğlu, şehit Karagöz'ün mevlidine katıldı, iftarını Sincan'da şehidin evinin önünde kurulan taziye çadırında açtı.Bakan Çavuşoğlu ayrıca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Mustafa Koçak'ın evini de ziyaret etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...