Cani kaynana yakalandı!

/ Kaynak: İHA
Cani kaynana yakalandı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gelinini torununun gözleri önünde öldüren kaynana yakalandı.

İzmir'de gelini Gamze Nur Özcan'ı torunu D.Ö.'nün gözleri önünde öldürüp kaçtığı iddia edilenkaynana 40 yaşındaki S.P.Ö. Urla'da bir çiftlik evinde yakalandı. Çiftlik evinde yakalanan zanlıburadaki işlemlerinin ardından sorgulanmak amacıyla BozyakaEmniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi. Zanlı yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecek.




KAFASINI KOPARMAK İSTEMİŞ

Torununun gözü önünde gelininin boğazını kesti
Çiğli İlçesi'nde, dayak yediği eşinden boşandıktan sonra mutlululuk hayalleriyle ikinci defa evlenen, fakat yine şiddet gören Gamze Nur Özcan, tartıştığı kayınvalidesi S.P.Ö. tarafından, 3 yaşındaki kızının gözleri önünde birçok yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilirek öldürüldü. Bıçak izlerinden gelinin başını da koparmak istediği ileri sürülen S.P.Ö., olayın ardınan kapıyı torununu ve öldürdüğü gelininin üzerine kapatarak kaçtı. Olay sırasında markette olduğu öğrenilen Özcan'ın ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu B.K., camdan annesinin kanlar içerisinde yerde yattığını görünce komşularından yardım istedi. Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Annesine sık sık, öldürülmesi durumunda çocuklarına bakmasını vasiyet eden Özcan'ın, bir ay önce polise koruma kararı aldırmak için başvurduğu, ancak sonra eşiyle barıştığını söyleyip geri çektiği öğrenildi. Bu arada kaçan kayınvalidenin da arandığı bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...