Çanakkale’deki yangına desteğe gittiler, alevlerin ortasında kaldılar! Ekibin korku dolu anları kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çanakkale'de Salı günü çıkan orman yangını 48 saati geçmeden kontrol altına alındı ve bölgede çalışmalar sürerken Denizli’den desteğe giden orman ekibinin, yangına müdahale ederken alevlerin arasında kaldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. O anlarda ekipten bir kişi alevlerden kıl payı kurtulurken görevli arazöz, bir anda parlayan alevlerin içerisinde kaldı.

Çanakkale'de kontrol altına alınan yangına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkıt. 4 bin 80 hektar alanda zarar oluşturan yangına 2 bin 659 personel, 8 uçak, 26 helikopter, 639 arazöz ve işmakinesiyle müdahale edildi. Denizli Orman Bölge Müdürlüğünden, Çanakkale’deki yangınlara müdahale etmek üzere 2 tim gönderildi.

ARAZÖZ ALEVLERİN ARASINDA KALDI, 1 KİŞİ KIL PAYI KURTULDU

Birinci timin olduğu bölgede, 12 personel, 2 arazöz, 1 tanker ve 1 ilk müdahale aracıyla yangına müdahale ettiği esnada, Çameli Orman İşletme Şefliğinde görevli arazöz, bir anda parlayan alevlerin içerisinde kaldı. Korku ve paniğin yaşandığı olayda alevlerin ortasında kalan arazöz, yanmaktan diğer arazözdeki arkadaşlarının uyarısı sonucu kıl payı kurtuldu.

O ANLAR KAMERADA

Cep telefonu kayıtlarına yansıyan anlarda, yaşanan paniğe rağmen arazöz ekibinin büyük bir soğuk kanlılık göstererek aracı ve kendilerini kurtardıkları anlar yer aldı. Önemli bir tehlike atlatan Denizli ekiplerin halen Çanakkale’deki soğutma çalışmalarında görev yaptıkları belirtildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...