Çanakkale küle dönerken keyif yapamadığından yakındı! Tepki çeken paylaşımı gündem oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çanakkale küle dönerken keyif yapamadığından yakındı! Tepki çeken paylaşımı gündem oldu

GÜNDEM Haberleri

Çanakkale'de dün öğle saatlerinde başlayan yangın 10 köye sıçradı. Ormanların ve bazı evlerin küle döndüğü facianın ardından bir sosyal medya kullanıcısın yaptığı paylaşım yok artık dedirtti. Vatandaşlar canını kurtarmaya çalışırken o keyif yapamadığından yakındı.

Çanakkale'de saat 12.30 civarında Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Kısa sürede etrafa sıçrayan yangın sebebiyle 10 köy tahliye edildi. Şehir merkezinin de duman altında kaldığı yangında can kaybı meydana gelmedi.

Yangının bilançosu gün yüzüne çıkarken küle dönmüş orman ve evlerin görüntüleri yürek burkmuştu. Tüm Türkiye, Çanakkale'den gelecek güzel haberi beklerken bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşım şaşkınlığa yol açtı. 

Çanakkale küle dönerken keyif yapamadığından yakındı! Tepki çeken paylaşımı gündem oldu

PAYLAŞIM BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Vatandaşların evlerinin küle döndüğü, hayvanların zarar gördüğü ve Çanakkale'nin ciğerlerinin yandığı yangın hakkında şu sözleri kullandı:

"Çanakkale'deki yangın sebebiyle gün batımını doyasıya izleyememenin verdiği hayal kırıklığı"

Vatandaşların acısını hiçe sayarak yapılan bu paylaşım halkın tepkisini çekerek gündeme oturdu. 2 bin 240 personel, 8 uçak, 26 helikopter, 240 arasöz, 71 su tankeri 328 araç ve iş makinesi faciayı önlemeye çalışırken kullanıcının yaptığı paylaşımda yalnızda keyfini düşünmesi insanlığından şüphe ettirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...