Çanakkale Biga'da orman yangını! Ekipler kısa sürede müdahale etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Çanakkale Biga'da orman yangını! Ekipler kısa sürede müdahale etti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, ekiplerin müdahalesi ile büyümeden söndürülürken, yangında yaklaşık 1 hektarlık alan zarar gördü.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Aksaz köyü Çınardere mevkiinde ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.

Alevlerin söndürülmesi için Biga Belediyesi itfaiye ekipleri de destek verirken, yangın ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam eden bölgede, yaklaşık 1 hektarlık alan zarar gördü.

ÇAN İLÇESİ DE ALEVLERE TESLİM OLMUŞTU

30 Ağustos'ta Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Koyunyeri Göleti mevkisinde de orman yangını çıkmıştı. Çan Orman İşletme Müdürlüğü Karadağ Şefliğindeki Erenler Kulesi'nden gelen ormanlık alandan duman çıktığı ihbarı üzerine, ekipler olay yerine sevk edilmiş, belediye ekipleri ile çevre köylerde yaşayan vatandaşların da söndürme çalışmalarına destek vermesi ile yangın kontrol altına alınmıştı.

Çan ilçesinde çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar görmüştü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...