Çamlıca Kulesi'ne yıldırım düştü! O anlar anbean kaydedildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çamlıca Kulesi'ne yıldırım düştü! O anlar anbean kaydedildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini sürdürürken yağış esnasında Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi’ne yıldırım düştüğü görüldü. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Dün gece saatlerinden itibaren İstanbul'da etkili olan sağanak yağış bazı noktaları adeta felç etti. Esenyurt'ta birçok dükkan ve evi su bastı. Yağış sert bir şekilde etkisini sürdürürken dün gece saatlerinde çakan şimşekler resmen ortalığı gündüze çevirdi.

Gündüz etkili olan sağanak yağışta yer yer şimşek çakmaları görüldü. Bu bölgelerden biri de Üsküdar'da bulunan Çamlıca Radyo-TV Kulesi oldu.

ÇAMLICA RADYO-TV KULESİNE YILDIRIM DÜŞME ANI KAMERADA

Anadolu Yakasında bulunan ve İstanbul’un siluetlerinden biri haline gelen Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi’ne yağış esnasında yıldırım düştü. 

Kulenin üst kısmına yıldırımın isabet etmesiyle çevreye adeta ışık saçıldı. Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi’ne yıldırımın isabet ettiği anlar kameraya anbean yansıdı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...