Cami önünde dehşet: Önce küfretti sonra imamı bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cami önünde dehşet: Önce küfretti sonra imamı bıçakladı
GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te caminin tuvaletini kullanan bir kişi önce tartıştığı görevliyi dövdü, ardından dini değerlere hakaret etmeye başladı. Bu sırada duruma müdahe eden cami imamını da bıçaklayarak ağı yaralayan saldırgan kayıplara karıştı.

Kepenek Mahallesi Kabasakal Paşa Camii'nde S.A.S., cami tuvaletini kullandıktan sonra kendisinden ücret isteyen tuvalet görevlisini tartakladı.

Madde bağımlısı olduğu öne sürülen adam, daha sonra görevliyi darp etmeye başlayınca cami imamı Mustafa Bulut (42) araya girdi.

ARAYA GİREN CAMİ İMAMINI BIÇAKLADI

Cami imamına da tepki gösteren ve bu esnada dini değerlere hakaret ettiği öne sürülen S.A.S., kendisini uyaran cami imamını da önce darp etti sonra da bıçakladı. Olay sonrası çevredeki vatandaşların 112'ye ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Cami önünde dehşet: Önce küfretti sonra imamı bıçakladı

AĞIR YARALI İMAM YOĞUN BAKIMDA

Olay sonrası ağır yaralanan cami imamı Mustafa Bulut, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 4 çocuk babası Bulut, hastanede yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde gözlem altına alındı.

HER YERDE ARANIYOR

Olay sonrası kaçan zanlıyı yakalamak için polis ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...