Çaldıklarını taşıyamayan hırsızın yaptığı şoke etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ'da evine hırsız girdiğini anlayan bir kişi güvenlik kameralarını izleyince şoke oldu. Evde ne bulursa alan kadın, çaldıklarını taşımak için ilginç bir yöntem seçti.

Tekirdağ'da aldıklarını taşıyamayan hırsız evde bulduğu elektronik eşyaları kirli sepetine doldurdu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir eve giren kadın, kirli sepetiyle evde ne bulduysa çaldı. 4 bin 500 doları da çalan kadın, doldurduğu sepeti taşıyamayınca zaman zaman sepeti yerden sürüklediği anlar kameraya yansıdı.

Olay, ilçeye bağlı Değirmenaltı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre daha önce tanıdığı şahsın evine giren bir kadın, eline aldığı kirli sepetiyle evdeki elektronik malzemeleri, kıyafetleri ve 4 bin 500 doları aldı. Aldığı eşyaları sepete koyan kadın, çaldıklarını sokağa çıkardıktan sonra sepeti yerden sürükleyerek uzaklaşmaya çalıştı. O anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

KAMERALARA BAKINCA ŞOKE OLDU

Daha sonra evine gelen Cengiz Şerbetçi, eşyalarının çalındığını fark ederek, güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarını inceleyen Şerbetçi, evine giren hırsızın önceden tanıştığı bir kadın olduğunu fark edince şoke oldu. Şerbetçi, bunun üzerine polise şikayette bulundu. Polis ekipleri, kadının yakalanması için çalışma başlattı.

HIRSIZLIĞI PLANLAMIŞ

Gazetecilere açıklamada bulunan Cengiz Şerbetçi, "Öğrendiğim gibi şikayetçi oldum. Bayanı daha önceden tanıyorum. Bir arkadaşım aracılığı ile gelmişti buraya. Olay gününün bir gün öncesi bana 'Ne yapıyorsun?' diye sordu. Ben de 'Arkadaşımda kalacağım' dedim, planını yapmış muhtemelen. Kamera kayıtlarından da zaten anlaşılıyor. Üç dört günlük bir kamera kaydını izledim. Girdiğini ve çıktığını çok net bir şekilde görünce anladım kendisinin olduğunu.

"SÜRÜKLEYEREK GÖTÜRMÜŞ"

Ben dalış yapıyorum, dalıştan geldiğimde eşyaları koydum ve baktım bazı eşyalarımın olmadığını fark ettim. Sonrasında gardırobuma baktığımda kilidinin açılmış, içinden eşyalarımın çalınmış olduğunu gördüm. Özellikle kilitlemiştim ki, içinde 4 bin 500 dolar gibi bir param vardı. En başta o olmak üzere birçok eşyamı çalmış. Çamaşır sepetine yüklemiş, taşıyamayacak kadar doldurmuş, artık kapıyı da kapayamamış, sürükleyerek götürmüş" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...