Çadırda kalan depremzedeye silahlı saldırı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çadırda kalan depremzedeye silahlı saldırı!

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da çadırda kalan bir depremzede silahlı saldırıya uğradı. Göğsünden vurulan adam hastaneye kaldırılırken zanlı ise kayıplara karıştı.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya'da bu akşam sıcak saatler yaşandı. Bir depremzede kaldığı çadırda silahlı saldırıya uğradı. 

Çadırda kalan depremzedeye silahlı saldırı!

ÇADIRINA GİRİP ATEŞ ETTİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, saat 22.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi’nde yer alan parkta yaşandı. Çadırda kalan 37 yaşındaki E.U. yanına gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşun  E.U.'nun göğsüne isabet etti. Zanlı ise olayın ardından kayıplara karıştı. 

Çadırda kalan depremzedeye silahlı saldırı!

POLİS KAÇAN ZANLININ PEŞİNDE

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet boş kovan bulurken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...