Büyük İstanbul Otogarı'nda ürküten manzara! Demirler çürüdü, sıvalar döküldü...

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Her gün binlerce kişiyi ağırlayan Büyük İstanbul Otogarı'nda kaydedilen görüntüler ürküttü. Çürüyen kolonlar, dökülen sıvalar ve çevredeki pislik kameralara yansırken, otobüs şoförleri de otogarda çok büyük bir güvenlik zafiyeti yaşandığını ifade etti.

Megakent İstanbul'un en uğrak noktalarından olan ve her gün binlerce insanı ağırlayan Büyük İstanbul Otogarı adeta dökülüyor. Geçtiğimiz yıllarda yenilendiği söylenen otogarda son olarak kaydedilen görüntüler ise görenlere 'pes' dedirtti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Esenler'de bulunan otogarda çürüyen kolonlar, dökülen sıvalar ve çevrede oluşan pislik çekilen görüntülere yansıdı. Vatandaşlar ve otobüs şoförleri gördükleri manzara karşısında isyan etti.

Otobüs şoförleri otogarda otopark ve güvenlik sorunu olduğunu belirterek, bir şoför uyurken diğer şoförün arabanın başında nöbet tuttuğunu ifade ettiler. 

Büyük İstanbul Otogarı'nda ürküten manzara! Demirler çürüdü, sıvalar döküldü...

"NE BELEDİYE NE DE FİRMALAR ÇÖZÜM BULUYOR"

Şoför esnafı olan Mahmut Kara "Şoför esnafı olarak otogarda sıkıntı çekiyoruz. İlk başta otopark sorunu, sabah geliyoruz akşama kadar park edecek yer yok. Temizlik sorunu had safhada. Şoför esnafının yatacak yer sorunu var. Ne belediye ne de firmalar buna çözüm buluyor" dedi.

"İstanbul’da beklen büyük bir deprem var" diyen Kara, "Bu İstanbul Otogarı'nda bir sürü insan gider yani. Güvenlik sıkıntısı da var. Arabaların başlarında birimiz yatarken birimiz nöbet tutuyoruz" şeklinde konuştu.

Veysel Metiner ise, "Her türlü sıkıntımız var. Güvenlik açısından hiçbir önlem yok. Hırsızdan dolayı korkudan yatamıyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...