"Büyük İstanbul Mitingi" dünya gündemini salladı! Erdoğan'a gösterilen sevgi şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Büyük İstanbul Mitingi" dünya gündemini salladı! Erdoğan'a gösterilen sevgi şaşırttı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde İstanbul’da yapılan AK Parti’nin “Büyük İstanbul Mitingi” tüm dünyaya yayın yapan yabancı medya ve basın kuruluşları tarafından yakından takip edildi. 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı "tarihi mitingde" Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gösterilen sevgi dünya manşetlerini süsledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde İstanbul’da yapılan AK Parti’nin “Büyük İstanbul Mitingi” tarihe geçti.

Hınca hınç doldurulan mitinge katılım sayısı 1 milyon 700 bin olarak açıklandı.

Meydanlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen sevgi seli ise yabancı basında geniş yankı uyandırdı.

"BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ" DÜNYA MANŞETLERİNDE

Avrupa merkezli yayın yapan Euronews, tarihi mitingi “Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan mücadeleye hazır olduğunu gösteriyor” başlığıyla okuyucularına aktardı.

Erdoğan’ın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığı söylemler ön plana çıkarıldı.

Terör örgütleriyle gezen Kılıçdaroğlu'nun bu ülkeyi bölmesine izin vermeyeceğiz” ifadeleri okuyucuya hatırlatıldı.

MİTİNGE OLAN REKOR KATILIM YUNAN MEDYASINDA

Yunanistan’da yayın yapan In.gr isimli internet sitesi de Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen mitingi gündemine taşıdı.

Kılıçdaroğlu ve muhalefetin bir gün önce İstanbul’da yaptığı mitingi de konu alan haberde, Erdoğan’ın mitingine olan katılımın çok daha yüksek olduğu ifade edildi.

"GÜÇ GÖSTERİSİ MİTİNGİ"

Dünyaca ünlü France 24 “Kazanacağız: Türk Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da güç gösterisi mitingi düzenledi” başlığıyla Türkiye’deki seçim atmosferini takipçilerine aktardı.

Geniş bir yer ayırılan haberde, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde güç gösterisi mitingi için topladığı taraftar denizine hitap etti” dendi.

ERDOĞAN'IN MUHALEFETE YÖNELİK ELEŞTİRİLERİNE YER VERİLDİ

Erdoğan’ın coşkulu mitingini tüm dünyaya servis eden Reuters haber ajansı, Cumhurbaşkanının “AK Parti ve ittifakımızdaki diğer partiler asla LGBT yanlısı olmaz çünkü aile bizim için kutsaldır. LGBT yanlılarını sandığa gömeceğiz” sözlerini aktardı.

Middle East Eye isimli internet sitesi de “Türkiye seçimleri: Erdoğan, İstanbul mitinginde muhalefeti 'LGBT yanlısı' olarak nitelendirdi” başlığıyla yayınladığı haberde, “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimden bir hafta önce rakiplerine karşı söylemini yükseltirken İstanbul'da düzenlenen bir mitingde muhalefeti "LGBT yanlısı" olmakla suçladı” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...