'Büyük firmaların gazına gelmeyin'

'Büyük firmaların gazına gelmeyin'

GÜNDEM Haberleri

Polis, göstericileri biber gazı sıkarak dağıttı, eylemcilerden biri, polise 1 metre uzunluğundaki demir küllüğü fırlattı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen "2. Barajlar ve HES Fuarı"nın açılışını gerçekleştirdi. Bir grup, fuar alanının önünde eylem yaparak hidroelektrik santralleri protesto etti. Daha sonra içeri girmeye kalkan eylemcilere polis müdahale etti. Camları kıran göstericiler, polise taş ve pet şişe attı. Olay sırasında 3 kişi gözaltına alındı. Eyleme tepki gösteren Bakan Eroğlu, "HES'lere karşı çıkanları anlamak mümkün değil. 4 ampulden biri ekolojik hidro elektrik santrallerle yanıyor. Uygun olmayan yerlere izin vermiyoruz. Ortada büyük bir pasta var. Eylemciler, bazı uluslararası şirketlerin gazına gelmemeli" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...