Gazze için meydana! 'Büyük Filistin Mitingi' için hazırlıklar tamam

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Gazze için meydana! 'Büyük Filistin Mitingi' için hazırlıklar tamam

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

İsral’in Gazze’de işlediği soykırıma en güçlü tepki İstanbul’dan verilecek. Bir milyondan fazla kişi AK Parti’nin “Büyük Filistin Mitingi”nde buluşacak. Saat 15.00’te başlayacak etkinliğe Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli de katılacak. Cumhurbaşkanı meydanda önemli mesajlar verecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından bugün Atatürk Havalimanı’nda “Büyük Filistin Mitingi” düzenlenecek. İsrail’in saldırılarına dikkat çekmek ve özgür Filistin davasına destek amacıyla gerçekleştirilecek miting için tüm hazırlıklar tamamlandı. Bir milyondan fazla kişinin buluşacağı mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ve MHP lideri Devlet Bahçeli de katılacak. Saat 15.00’te başlayacak mitingle ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Mustafa Şen ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe basın toplantısı düzenledi. 

Gazze için meydana! 'Büyük Filistin Mitingi' için hazırlıklar tamam
> Büyük mitinge herkesi davet eden Kabaktepe, “Dünyanın birçok yerinden katılım olacak. Sanatçılar, iş insanları, devlet adamları gelecek. Hafta sonu tüm toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Cumhurbaşkanımız buradan önemli çağrılarda bulunacak. Filistin yalnız değil. Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum” dedi.

> Hamza Dağ da İsrail’in örgüt gibi hareket ettiğini ifade ederek “Batı ikiyüzlülüğünü bir kere daha göstermiş ve maskesi de düşmüştür. Gazze enkazdan bir gün kalkacaktır ama bugün İsrail ve onun destekçileri enkazın altında ilelebet kalmaya devam edecektir” diye konuştu.  

> Mustafa Şen de dünyayı BM’nin 1967 kararında belirtilen Filistin Devleti’nin varlığının kurulmasına ve tanınmasına davet ederek “Türkiye’nin her türlü barışa öncülük edeceğini tüm dünyaya tekrar söylemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...