Bursa'da sahte içki kabusu: Ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bursa'da sahte içki kabusu: Ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da sahte içki bilançosu ağırlaşıyor. Sahte içkiden 14 kişi zehirlenmişti. Zehirlenenlerden ölenlerin sayısı dün 5'e yükselmişti. Bugün sayı yine artarak 6'ya yükseldi. Tedavisi devam eden hastalardan Fatih U. ve Murat K. taburcu edilirken,6 kişinin ise tedavileri çeşitli hastanelerde devam ediyor. Tedavi gören 6 kişiden 1'inin sağlık durumunun ciddiyetinin koruduğu öğrenildi.

Bursa'da sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılanların sayısı 6'ya yükseldi. 2 kişi taburcu edilirken, 6 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

PEŞ PEŞE HASTANEYE KALDIRILDI

Bursa'da geçtiğimiz gün merkez Yıldırım ilçesinde zehirlenme belirtisiyle hastaneye kaldırılan Şakir Çelik (56)' nın sahte içkiden zehirlendiği öğrenildi.

Ardından Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ. (51), Murat K.(56), Bülent D.(44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriye uyruklu BasemM., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. da aynı şikayetle Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI 

Hastanede tedavi altına alınan Şakir Çelik, Erol Oktay, Fuat İşcen, Necip Cece, Mahmut Akça ve bu sabah ise Erhan Sepek doktorların yapılan tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

1'İN DURUMU CİDDİ

Hastanede tedavisi devam eden hastalardan Fatih U. ve Murat K. taburcu edilirken, tedavi gören 6 kişiden 1'inin sağlık durumunun ciddiyetinin koruduğu öğrenildi.

Bursa'da sahte içki kabusu: Ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

MUĞLA'DA DA BİR KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Öte yandan dün Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahte içki kaynaklı yaşanan can kaybı ile son bir haftada hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye çıktı.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili olarak İzmir'de 2 kişi tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...