Bursa'da panik gecesi: Naylon iplik fabrikasında yangın çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bursa'da panik gecesi: Naylon iplik fabrikasında yangın çıktı

GÜNDEM Haberleri

Bursa'nın Kestel ilçesindeki bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin, soğutma çalışmaları sürüyor. Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fabrika alanında incelemede bulundu. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Aktaş, can kaybının olmadığını belirtti.

Bursa Kestel'e bağlı Erdoğanköy Mahallesi'nde naylon iplik üretilen fabrikadan akşam saatlerinde alevler yükselmeye başladı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

3 SAATTE ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin, yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin, soğutma çalışmaları sürüyor.

Bursa'da panik gecesi: Naylon iplik fabrikasında yangın çıktı

"CAN KAYBI YOK"

Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fabrika alanında incelemede bulundu. Aktaş, yaptığı açıklamada, geçmiş olsun dileklerini ileterek "Can kaybının olmaması bizim için sevindirici bir durum. 19.30'da yangın başlıyor, 19.33 gibi belediyemize ihbar ediliyor, 19.46'da da arkadaşlarımız müdahale etmişler. Lokasyon olarak burası Bursa, İnegöl arasında. Bursa'ya yaklaşık 20-22 kilometrelik bir mesafede" diye konuştu.

Bursa'da panik gecesi: Naylon iplik fabrikasında yangın çıktı

"DURUMA GÖRE FARKLI TEDBİRLER ALABİLİRİZ"

Alevlere 25 itfaiye aracı ve 80 personelle müdahal edildiğini aktaran Başkan Aktaş "Tabii firma kendi tankerlerini de sevk etti. Farklı takviyeler de alabiliriz. Şu an tabii ki iki ayrı bina var. Eski binada, çatıda, üçüncü katta gerçekleşen bir durum. Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun" dedi.

Bursa'da panik gecesi: Naylon iplik fabrikasında yangın çıktı

"EKİPLERİMİZ SABAHA KADAR BURADA"

Firmanın maddi zararı olduğunu aktaran Aktaş "Ama onlar da sağ olsunlar büyük bir sağduyuyla hemen olaya müdahale etmiş, elektrik hattını, kontağını hemen kesmişler. Arkadaşlarımız heyecanla, canla çalışıyorlar. Temennimiz inşallah tamamen kontrol altına alınması. Tedbirli davranmak durumundayız. Allah göstermesin, herhangi bir oluşacak kıvılcım, tekrar alevin devam etmesi başka sıkıntılara sebep olabilir. Bu yüzden arkadaşlarımız sabaha kadar çalışma yapacak" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...