Bursa'da kan donduran olay! Husumetli olduğu damadının boğazını kesti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bursa'da kan donduran olay! Husumetli olduğu damadının boğazını kesti

GÜNDEM Haberleri

Bursa’da aralarında husumeti bulunan kayınpeder ve damat sokak ortasında tartışmaya başladı. O anlarda tartışma kısa sürede kavgaya döndü ve cani kayınpeder damadının boğazını kesti. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken kayınpeder ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi 8. Açelya Sokak üzerinde meydana gelen korkunç olayda aralarında husumeti bulunan kayınpederi H.C. ile karşılaşan Ali Gürbüz sokak üzerinde tartışmaya başladı.

TARTIŞMADA DAMADININ BOĞAZINI KESTİ

Kısa sürede büyüyen tartışma sonrası kayınpeder H.C. damadı Ali Gürbüz’ün boğazını kesti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılan Ali Gürbüz'ün cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bursa'da kan donduran olay! Husumetli olduğu damadının boğazını kesti

Kayınpeder H.C. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, polis ekiplerinin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...