Bursa'da 'kan davası', 1 ölü 6 yaralı

/ Kaynak: AA
Bursa'da 'kan davası', 1 ölü 6 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Aralarında "kan davası" olduğu bildirilen iki aile arasında çıkan kavgayı ayırmayan çalışırken bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

Bursa'da, aralarında "kan davası" bulunduğu iddia edilen iki aile arasında çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, aralarında "kan davası" olduğu bildirilen Kurt ve Yücel ailelerinin bazı fertleri, Kurban Bayramı'nın ilk günü karşılaştıkları bir kurban pazarında tartıştı. Bayramın ikinci günü akşam saatlerinde Ulus Mahallesi Cami Caddesi'nde iki aileden yaklaşık 60 kişilik grup, karşı karşıya geldi. Bıçak ve silahların da kullanıldığı kavgayı ayırmaya çalıştığı öne
sürülen Harun Kurt (33), vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Harun Kurt, kaldırıldığı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralanan iki aileden Alaattin Kurt (38), Şahabettin Kurt (62), Kezban Kurt, Resul Yücel, Salih Yücel ve Şebab Yücel, Bursa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayın büyüme ihtimaline karşı polis ile çevik kuvvet ekipleri bölgede hazır bekletildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...