Bursa Valiliği'nden 'zincir' uyarısı

Bursa Valiliği'nden 'zincir' uyarısı

GÜNDEM Haberleri

Bursa Valiliği, yoğun kar yağışı sebebiyle Bursa-Ankara yolunda seyredecek şoförleri dikkatli olmaları ve zincir takmaları konusunda uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, ağır kış şartları nedeniyle Bursa-Ankara karayolu Mezitler mevkisinde ulaşımda zaman zaman aksamalar meydana geldiği bildirildi. Aksaklıkların giderilmesi amacıyla Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerince çalışmaların aralıksız devam ettirildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce trafik güvenliği açısından zincirsiz araçlar ile ağır tonajlı ve çekicili araçların bölgeden geçişlerine izin verilmemektedir. Vatandaşlarımızın görevlilerin uyarılarına riayet etmeleri, gerekli tedbirleri almadan yola çıkmamaları hususunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...